Cinta Belum Tamat Tempoh Episod 1

1,767

Sebuah drama terbaru berjudul Cinta Belum Tamat Tempoh bakal mengisi slot MegaDrama di saluran Astro RIA tidak lama lagi. Menampilkan gandingan Nafiz Muaz dan Bella Astillah sebagai pelakon dan watak utama drama ini. Selain mereka, drama ini turut dibintangi oleh Fendy Bakry, Hun Haqeem,Dayang Areeda dan ramai lagi pelakon pembantu yang lain.

Drama ini merupakan hasil arahan dari pengarah Khan Mancung dan diterbitkan oleh MIG Production Sdn Bhd. Drama bersiri 15 episod ini dijadualkan untuk menemui penonton pada penghujung 2019 nanti.

Jangan ketinggalan untuk mengikuti siri ini nanti ya.

TAJUK

CINTA BELUM TAMAT TEMPOH

TARIKH TAYANGAN : 09 September 2019 / 9 PM
EPISOD : 15 Episod
SLOT : MegaDrama
SALURAN : Astro ria 104 & RIA HD 123
SKRIP : Rehal Nuharis
ARAHAN : Khan Mancung
TERBITAN : MIG Production Sdn Bhd
PARA PELAKON : Nafiz Muaz, Bella Astillah, Fendy Bakry, Dayang Areeda, Hun Haqeem, Haleeda Mazlin, Darwish Mikael, Sissy Imann, Zailin Aqeesha, Fikry Kiki

Pelakon Dan Watak

Nafiz Muaz – Radin
Bella Astillah – Qaisara
Fendy Bakry – Megat Haikal
Hun Haqeem – Qalish
Dayang Areeda – Arisa

Sinopsis

Setelah kematian ibu bapanya, Qaisara bekerja keras meneruskan kehidupan bersama adiknya, Qhalish sehingga dia berjaya membuka sebuah kafe.

Kini adiknya, Qhalish sudah dua tahun bertunang dengan Arisa dan merancang untuk berkahwin namun terpaksa menangguhkan hasratnya itu kerana mahu menjaga hati kakaknya yang belum berkahwin, ditakuti langkah bendul.

Qhalish mempelawa sahabat baiknya, Radin untuk menjadi abang iparnya. Selepas mendapat pelawaan Qhalish dan juga desakan daripada mamanya untuk berkahwin, Radin mengambil keputusan untuk mengenali Qaisara dengan usahanya sendiri.


Category Tag